Ontmoet het uitvoerend team


Bernadette Hantson,

Bestuurder

1ste Opvolger en drijvende kracht achter het bedrijf. Bernadette heeft al jaren ervaring in de poederindustrie. Door uitgebreide kennis in meerdere industrieën, kan deze ervaring steeds meegenomen worden naar een nieuwe uitdaging.Bedrijfsteam

Anthony de Wispelaere,

Technical sales

Anthony gaat graag uitdagingen aan. Als jongste in het team heeft hij steeds een frisse kijk op het project. Hij zal steeds alles op alles zetten om u naar een gewenst resultaat te begeleiden. 

Bedrijfsteam

Tony de Daele,

Technical sales

Tony heeft al jaren ervaring in de technische wereld. De poeder wereld is een nieuwe uitdaging. Maar zijn wereldwijde kennis geeft hem de mogelijkheid om een proces van A tot Z onder de loep te nemen en tot in detail uit te werken.

 

Bedrijfsteam


Hilde de Cock,

Administration

Hilde is zeer sociaal en heeft geen bang om wat druk te zetten om haar doel te bereiken. Vraag je iets aan haar zal ze je steeds vriendelijk te woord staan om de juiste informatie tot bij u te krijgen.

Delen

Bedrijfsteam

Cindy Beck,

Administration & Sales spares

Cindy, met haar jaren administratie ervaring, helpt ze ons met de documentatie en leveringen correct en tijdig on-site te krijgen. Ze is vastbesloten en ondersteunt steeds met volle overtuiging iedereen waar nodig.